Dressyren idag?

2015-03-16 // Kategori: Hästen
Tänkte rida lite mjuk dressyr idag, i med att vi tränade rätt hårt igår. Ja, var ska man börja.. Jag har själv haft sjuka problem med att gå i trappor idag, för jag har sån otrolig träningsvärk på utsidan av mina lår?! Så med tanke på att hela min skola består utav trappor har varit lite jobbigt.. 
Men vår sista lektion var inställd, så jag slutade jätte tidigt idag! Så jag bestämde mig för att vara flitig och cyklade själv till stallet. I världens motvind! Kommer ingenstanns... Fick till och med gå på ett ställe för det blåste så mycket..
Så väl framme i stallet, helt svettig och trevlig, var det vara att mocka och fixa alla maten! Sen ut och hämta hästen som står så lång iväg som möjlig! Sadla och tränsa, (såklart borstade jag och linda m.m också).
Sen så skulle vi rida, hästa skrället gick ju inte framåt... Att få henne att trava var ju som att sparka på en sten..(inte för att jag sparkade på henne det var bildligt talat). 
Så stackars lilla hästan hade helt klart lika mycket träningsvärk som jag... Om inte värre?! Så det blev inte mycket gjort detta passet.. Vi tog det lite lugn och gjorde så mycket vi orkade. Mest lite joggning och lösgörande.
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback