~ Suck..

Det blev ingen ridning för mig idag, fortfarande skadad plus att vi skulle iväg och fira mors dag. Så det ha blivit massa god mat hos farmor! Gud jag älskar hennes mat! Nu behöver jag inte äta mer på en hel vecka.. Nej så Sandra skulle rida idag, men tyvärr så gick dom nästan omkull när dom red idag! Så Lightan har skadat sig! Inte så kul, så ingen hoppträning för mig imorgon.. Antagligen inte tävling heller.. Deprimerad! Så vi får se hur det är med odjuret imorgon.
GLAD MORS DAG TILL ER ALLA!

~ Sol

Nej ingen ridning för mig idag.. Så snälla mamma longchera Lightan idag. Dom är är jätte duktiga än så länge! Själv sitter jag och steker i solen! Så skönt! Ingen ridning på irk imorgon heller, så det blir sovmorgon för första gången på en lördag på jätte länge! Super skönt! Sen på kvällen blir det lite UngdomsSektionen aktivitet! .

~ Aj...

Lyckades vricka foten idag.. det gör jävligt ont och jag kan knappt gå.. Men det var jävligt rolig! Fast det gjorde så ont att jag trodde jag skulle dö! Skulle springa och öppna en dör, precis vid dörren ramlar jag rakt in i väggen.. Men ingen tycktes fatta att jag faktiskt hade skadat mig! Så lite senare gick jag till sjuksystern, och bara oj! Det får vi nog linda! Där ser ni! Jag slog mig!


 

~ 'Klippa'

Nu har hovis varit ute och gett Ligtan nya skor! Det behövdes, dom började bli långa! Det är så jobbigt nu för hennes hotat spricker.. för att det är så tort ute i jägarna. Det behövs regn! Ska se om jag kan rida ut idag istället.. vi får se!
 

~ Grön!

Det blev en liten random rubrik.. Nej det blev ingen ridning idag! Så det var bara att titta till henne och mata henne. Högt uppskattat! Hon kom nästan springande i hagen <3

~ Herre Gud!

Idag har jag cyklar över 2mil!! Värsta dagen i mitt liv! Inte nog med så har jag gått oxh sparkat på en boll, som skulle in i massa små hål.. vi spelade fotbollsgolf, har alltid tyckt det är kul! Men det är ju oftast sällskapet som gör det.. Så vi får se om det blir någon ridning nu ikväll, det är ju så varmt på dagen att man inte orkar gör något! Men isåfall blir det en liten skritt runda eller något.


~ Utflykt!

Utflykt idag med skolan... Jätte kul, vi ska cykla till Rinkaby det är typ jätte långt! Och där ska vi sen spela fotbollsgolf... Så vi får se hur det går!!! Haha! Ska se om det blir någon ridning lite senare på dagen!

~ Sova ute?

I natten som varit sov Ligtan ute för första gången! Hon verkade rätt nöjd när vi släppte ut henne efter ridningen igår kväll. Himla skönt att slippa mocka!

~ Nytt!

Ny header och stuff! Får se om det funkar! Headern blev sådär.. Men den får funka för ett tag! Ser ganska amatör messigt ut... Men jag är ju en amatör!
Hoppas ni gillar!

~ Sommar och Sol!

Red i trädgårdshagen idag, och det gick faktiskt rätt bra! Sakta men säkert så går det. Mamma var duktig och tog lite bilder idag också! Det är ju alltid kul!
I stort sätt var alla i stallet idag! Samtidigt också! Christina Malin och jag red tillsammans då, alltid kul med lite sällskap! Tur att vi inte var i paddocken, då hade vi krockat! Det gjorde vi nästan i hagen! och den är ändå rätt stor!
Gud vad jag älskar min häst! Hon är såå söt! <3

~ Blött

Det blev lite blött när vi var på stranden i söndags.. Jag lyckades ramla av i vattnet! Det roligaste var att vi hade diskuterat det innan, och då sa jag: om någon ska ramla av ska jag ha det på film! Men såklart hade mamma precis slutat filma när jag ramla av! Men jag lovade en kompis att vissa ett litet klipp när jag springer runt lite i vattnet.. Stackars Lighan blev ju också helt våt! Hon gick ner på knä eller snubblade så hela hon kom under vattnet och så ramlade jag då av.. Så nu måste jag bjuda på tårta någon gång! Men det kan jag bjuda på! 
Det värsta va nog att jag inte hade några extra kläder med mig! För det glömde vi såklart... 
Här har ni klippet och några bilder! Snacka om att vi hade tur med vädret! <3
http://www.youtube.com/watch?v=LxEzfDuK_tY&feature=youtu.be
Ja det är mina kära föräldrar som pratar..

Det blev en liten promenad i vattnet också..

~ Jag ska fixa det!

Vi va ju på stranden i söndags och jag lova att ni ska få bilder! Har bara inte hunnit fixa det än!
Idag så blev det bara lite snabb töm körning, Suuper mysigt väder!
Snälla pappa körde mig dit och hjälpte till med att göra mat och lite sånt, för sen så skulle jag till stan och se på BIO! Det var typ år sen sist! Så det var mys! Trevliga människor som vanligt också!
Ska se om det blir lite stranden bilder imorgon då!

~ Stranden!

Ska till stranden imorgon! Med hästarna såklart. Vet inte exakt vilka vi blir men några blir vi nog. Det ska bli super kul som vanligt! Hoppas verkligen att vädret är fint och att det inte blåser så mycket! För vågorna är ju jätte farliga! Föra gången så ramlade vi ju nästan ner i underjorden.. Men vi överlevde! Om ni inte har sett videon är den här! http://www.youtube.com/watch?v=Z1nMKq18qgI&feature=plcp
Sofie ska nog med och ta några bilder också hoppas jag! 
Ni får två bilder fårn dom andra två gångerna jag varit på stranden med Light! <3


~ Kaos..

Idag fick jag äntligen skritta och trava! Det gick sådär.. Men ja vi får se.. Vi jobbar på det! Har tyvärr inga roliga bilder att visa er... Ska se om jag hittar på ett lite roligare inlägg senare! Nu ska jag titta på The vampier Diaries!! Lycklig!

~Nehe..

Det blev ingen ridning igår eller idag.. Känns lite dåligt, men vi hade kiropraktorn ute idag också! Tyvärr vet jag inte vad hon sa eller något sådant alls. Men det tog tydligen inte lite lång tid idag som föra gången, men hon hade fortfarande låsningar på vänster sida. Så det blir bara att villa lite nu.. Så får vi se hur det går!

~ Hopp Hopp!

Det var ett tag sen nu, men jag lovade er ju lite löshoppnings bilder! Så här har ni dom!
Först har vi Hugo, Sen är Light, och så lilla Idun

~ Galen?

Lightan har alltid varit lite galen när jag ridit ut eller i någon hage.. Vilket inte är så jäkla kul. Hon har nockat mig en gång och det gjorde verkligen skit ont! På senaste tid har det blivit värre. Framför allt i vinter hagen... Men igår när jag red där var hon super duktig! Hon jobbade på super bra och hade inte en ända liten tendens till att bocka!


~ Ett stort förlåt!

Den senaste tiden har jag verkligen varit dålig på att uppdatera jag vet.. Har lite dåligt samvete faktiskt! Men det har faktiskt varit skönt att inte sitta vid datorn på typ en eller två veckor... Bara för det blir det super mycket uppdatering nu! För det ha hänt lite saker!


RSS 2.0