Stranden? Såhär års?

Idag ska jag, Elin.T & Petra till stranden med hästarna! Har inte gått upp än men vi hoppas på fint väder, i alla fall uppehåll och glada hästar!
Jag ska ju såklart ha Lightan, Elin Boyen och Petra ska få rida på Elins inhyrda häst Bayliz! Sofie och mamma ska också med, och Sofie sa att hon skulle ta lite bilder! Så vi får hålla tummarna för några fina!
Man får ju passa på! Sista dagen är ju den 15 maj, vilket är nästa helg! Så det är verkligen sista chansen. Hållar alla tummar på att ingen kommer ramla av som förra gången.. Det var inte roligt, speciellt inte när det var jag..

Molly? Molly byxor?!

Fick ett par Molly byxor av min syster idag! Riktigt snällt! Vi båda älskar och använder nästan bara dessa byxorna. Dom är perfekta till oss långa människor, som inte vill att 'normal' höga byxor ska sluta precis över underlivet och visa hela springan där bak.. Som är underbara!
Det är dock en färg jag inte skulle valt o köra själv, för jag är så himla rädd för att skita ner dom.. Men dom är snygga! Tur dom inte riktigt satt bra på henne(?) så jag kunde får dom! 

Jag hoppas på lite tårta!

Idag ska vi bort och fira min systers sambo, som fyllde år i onsdags. Jag hoppas verkligen att vi kommer få tårta! Gärna prinsesstårta, för det är så himla gått! Dock vet jag att dom inte gillar den sorten av tårta eller kaka så mycket, känner jag dom rätt blir det något med mycket choklad!

På kvällen bär det av mot Cornelias 17års fest! 

Träna hoppning? Behövs det?

Det var riktigt länge sedan jag hade en hopp lektion, rider regelbundet lektioner. Oftast en gång i veckan, men det är aldrig hoppning.. Vilket är lite synd, men jag och Elin (min hopp kompis) har inte riktigt fått ihop det.. Vilket är himla synd, men mina systrar skulle ha lektion för sin ridskolelärare ikväll vid 19:30, och dom undrade om jag ville vara med. Tackar aldrig nej till lite träning! Speciellt inte på riktiga hinder! 
Sist jag hoppade hemma på gården tog jag sönder ett hider stöd... Dom andra i stallet blev inte så glada.. Vilket jag förstår men det var verkligen inte meningen! Vi kom in helt fel på hindret och rev det, och båda stöden flöt i backen.. Men dom är rätt gamla och ruttna.. Så de var inte så konstigt. Men nu finns det bara fem fungerande hinderstöd.. Ops..
 

Livet just nu?

 
Jag känner verkligen att sommaren är på väg! Är inte alls lika trött och hängig som jag va innan. Ansiktet mitt kan också intyga att jag har varit i solen.. Är lite rosen röd om kinderna, och fräknarna börjar ploppa upp som ogräs. 
Ridningen är lite sådär just nu.. Jag har kommit in i en liten uppförsbacke... Pia (min tränare) har höjt ribban rejält! Men vi kämpar på ändå! Har varit på en lokal tävling sedan sist. Gick super! Men vi tar mer om de sen. 
Ja en snabb uppdatering om vad som händer


RSS 2.0